За нас

Видеорегистраторите стават все по-популярни и от нещо авангардно се превръщат в незаменима част от нашите преживявания, били те приятни или не чак толкова. DVR камера за кола може да Ви бъде полезен при изясняване на дадена ситуация пред органите на реда.
 Изискват се много познания и опит, за да се направи сполучлив подбор сред морето от предложения на знайни и незнайни производители.
 
Кои сме ние
Ние сме хората, които се занимават точно с това – да следят тенденциите и новостите на DVR-пазара, да отбират най-доброто и да ви предлагат умните устройства, които разнообразяват и променят живота ви.
Внасяме техника от най-добрите производители и ви я предлагаме през онлайн магазина си http://videoregistratori.bg/.
Ако ви е трудно да се решите да пазарувате онлайн, заповядайте на бул. „Пещерско шосе“ 149. Ще ви посрещнем и консултираме, за да купите това устройство, което наистина ще ви върши работа.
 
Какво предлагаме
Видеорегистратори, екшън камери, камери за задно виждане и аксесоари към тях. Всяко устройство е с официален произход, гаранция и сервизно обслужване.
При нас ще намерите още всичките ви необходими аксесоари, калъфи, батерии и др.
 
Предимствата на нашия магазин
Онлайн магазинът ни е добре структуриран, предлага лесен достъп до информацията и не е необходима регистрация, за да пазарувате. Поръчката си направете по телефона, по скайп или ни изпратете мейл. Ние ще се свържем с вас, за да я доуточним и потвърдим. Доставката ще направи куриер до 24 часа. Ако поръчаният артикул не е наличен, ще го получите до 2 дни.
Можете да отворите, огледате и тествате поръчаното преди да платите. Ако нещо не е наред – върнете го до 14 дни.
Друга важна причина да ни предпочетете, е липсата на посредници. Това ви гарантира по-ниска цена и възможност да пазарувате на изплащане.