Описание на DOD LS430W

Публикувано от admin 15/07/2015 0 Коментари

Повече от година след излизането си, DOD LS430W продължава да бъде една от най-успешните камери за коли на пазара. Със своята F / 1.6 бленда, 15 Mbps скорост и технологията Dynamic Range г. LS430W, DOD LS300W е една от най-добрите възможности за избор на тези, които търсят изключителна надеждност и качество на видеото.

 

Поради посочените по-горе характеристики, качеството на видеото е отлично през деня и много добро в нощно време. Това, с което LS430W превъзхожда предшественика си LS300W, е вградената GPS система. Дата, час, скорост и географско разположение се записват удобно във видеото. Като допълнителен бонус, фотоапаратът предлага с опция да го настроите така, че да Ви предупреждава, когато преминете определена скорост.

 

Подобно на своя предшественик LS300W, LS430W разполага с голям 2.7 "екран, въпреки че е доста малка и дискретна.Има същият 140-градусов ъгъл, G-сензор за защита на вашите файлове в случай на удар и, разбира се, loop-запис, без който очевидно нито една dash камера не може.

 

За разлика от повечето други камери за автомобили, по-новата (2014) версия на това устройство поддържа до 64GB карти с памет, което Ви позволява да записвате около 10 часа на Full HD видео наведнъж, преди най-старите файлове да се изтрият. Налице е също така "спешен" бутон, който Ви позволява да маркирате всеки кадър, който искате да запазите.

 

DOD LS430W идва с вендуза за предното стъкло. Включени са също един HDMI кабел, дълъг захранващ кабел към запалката и USB кабел, за да го свържете към Вашия компютър.

 

Като цяло, DOS LS430W определено е добра покупка. Тя доставя същото отлично качество на кадъра, което LS300W прави, но с добавената функционалност на интегриран модул за GPS.

 

Можете да закупите от ТУК

Напиши коментар