8 основателни причини, поради които трябва да си купите камера за кола

Публикувано от admin 27/07/2015 0 Коментари

1.Имате доказателство от първа ръка за автомобилна катастрофа.

 

Това е най-главната причина милиони шофьори да решат да инвестират време и пари в камера за кола. Казано по-просто, камерата ще започнете да записва, веднага след като запалите двигателя на колата си и тя ще осигури реална гледна точка и ще бъде доказателство в случай на злополука. Камерата за кола е най-силното и най-ефикасно доказателство, което имате в случай на катастрофа. В крайна сметка, по-добре е да имате такава, тъй като може да Ви помогне да спестите много време, пари и неприятности в дългосрочен план.

 

2.Камерата за кола е идеалното решение за недисциплинирани шофьори.

 

Друга важна причина защо трябва да се помисли за закупуване на видеорегистратор е, защото това ще Ви помогне да докладвате недисциплинирани шофьори. Всеки е имал поне една лоша среща с такива хора, през целия си "шофьорски живот". Това често се случва, дори и да сте добър, опитен и професионален шофьор, който винаги се придържа към закона, и тогава идва някой друг - неуважителен и безотговорен.

 

3.DVR-ите са идеални за инструктори по шофиране и разтревожени родители.

 

Притеснявате ли се, че вашето дете може да вземе колата Ви, въпреки че многократно сте му забранили да го прави? Притежавате таксиметрова компания и подозирате, че вашите служители могат да използват няколко допълнителни километра в личен интерес, или може би имате друг вид бизнес и искате да ограничите консумацията на гориво, но разходите за гориво са прекомерно високи без никаква видима причина? Ако случаят е такъв, тогава камерата за кола със сигурност е най-доброто решение за вас.

Повечето от съвременните и идват с GPS, вграден в тях, поради това, в допълнение записвате всеки един детайл едновременно в колата и извън нея, камерата за кола също ще запише скоростта на движение.

 

4.Можете да предотвратите измами

 

Застрахователните измами са един от най-честите проблеми на 21 век, когато става въпрос за превозни средства и трафик. Камерата за кола може да попречи на някоя такава неприятна ситуация. Чрез внимателно инсталиране на видеорегистратора на таблото на колата си записвате всички събития и така можете да предотвратите незаконно изтръгване на пари от вас за услуга, която дори не са Ви предоставили.

 

5.Можете да запишете цялото си пътешествие.

 

Това предимство е особено важно, ако сте любители на пътуванията и обичате да  ходите с близките си хора някъде за уикенда. Искате ли да превърнете вашето пътуване в незабравимо пътешествие, което можете да гледате отново и отново, когато  изпитате носталгия?

Ако е така, тогава камерата за кола със сигурност е страхотна инвестиция, която ще Ви помогне да превърнете вашето пътуване в страхотно преживяване и спомен, който ще пазите през годините.

Опаковайте багажа, инсталирайте вашия и сте готови да тръгвате!

 

6.Камерите за кола имат изобилие от полезни функции.

 

Ще бъдете изумени да видите колко са се развили видеорегистраторите през годините. В настоящия момент тези камери идват с много полезни функции, от които можете да се възползвате по най-различни начини.

 

 

7.Ефективно можете да предотвратите инциденти при паркиране.

 

Паркирането може да бъде кошмар, особено за начинаещите шофьори, които могат случайно да надраскат други коли, докато те се опитват да паркират своите. Случвало ли Ви се е да намерите своя любим автомобил надраскан или сериозно повреден, знаейки, че сте го оставили невредим?

Също така, инсталираната на таблото камера може ефективно да записва вандали, които се опитват да проникнат в колата Ви, особено ако оставяте автомобила без надзор на обществени места или на места, които са слабо осветени. Едно от най-големите предимства на видеорегистраторите е, че повечето от тях могат да се настроят да записват цяла нощ, без да Ви се налага да пускате двигателя да работи.

 

8.Може да бъдете изумени какво една камера за кола може да улови!

 

Никога не подценявайте силата на ите! Ако се загледате в онлайн видеоклипове на автомобилни катастрофи и неочаквани явления, ще видите, че повечето от тях са били случайно уловени от камера за кола и много малко от тях действително са били записани на цел. С други думи, видеорегистраторът може да Ви помогне да уловите неща, които най-малко очакваме.

 

КАТО ДРЪПНЕМ ЧЕРТАТА

 

За да обобщим всичко, камерата за кола е чудесна инвестиция, особено след като тя е много рентабилна и има много семпъл дизайн, който обикновено се състои от микрофон и един цифров фотоапарат с фиксиран обектив. Тези камери могат да бъдат инсталирани на таблото или на предното стъкло на колата в рамките на секунди, благодарение на своята вендуза.

Напиши коментар