Видеорегистратор DOD-Tech Champion SP1 Car DVR

Публикувано от admin 15/10/2015 0 Коментари

DOD знае, че Вие, ентусиастите, обичате да тествате производителността на автомобила си. Време е да освободите страстта в кръвта си и да усетите състезателната тръпка. DOD Champion SP1 Motorsport Dashcam със своя 10Hz GPS процесор и иновативни сензори за движение, е създаден, за да съхрани данните за производителността на превозното средство, като скорост, разстояние и ускорение (0-100 км / ч) . Всички параметри се съхраняват в карта памет, за да можете по-късно да разглеждате и сравнявате. DOD Champion SP1 не само осигурява запис по време на шофиране като другите устройства. Той е оборудван със ултра функционална камера, която записва Full HD 1080p видео докато шофирате. С DOD Champion SP1 можете да оцените своето шофиране и да уловите интересни моменти, които да споделите с приятелите си.

 

Стандартът ISO е увеличен до 3200, което увеличава слабата светлинна способност и намалява вероятността за размазване на картината при движение в условие на слаба осветеност.

 

The Champion SP1 има вграден GPS приемник в което му позволява автоматично да синхронизира часа и датата на Вашата камера с атомния часовник.

 

 

 

 

Можете да закупите от ТУК

 

 

 

Напиши коментар