Transcend DrivePro 220 - Достоверният свидетел

Публикувано от admin 10/08/2015 1 Коментари

Представяме на Вашето внимание - безспорния бестселър Transcend DrivePro 220

ЗАЩИТА ДЕН И НОЩ


Отличаващ се с голяма бленда(F / 1.8 ) и високо качество на резолюцията на камерата, DrivePro 220 може автоматично да се адаптира към различни условия на осветеност, за да улови всички подробности за инцидента, включително регистрационни номера, независимо дали е през деня или през нощта. Камерата също така разполага с широк 130 ° ъгъл на видимост и Full HD сензор за ясни (1080p, 30 fps) записи.

GPS ПРИЕМНИК ПАЗИ ВАШИТЕ ЗАПИСИ


DrivePro 220  има вграден GPS приемник, който помни координати, дати и часове на записваните видео кадри. По време на инцидент, това може да Ви помогне да установите точно къде се намирате, за да се свържете с Пътна помощ, Полиция или застрахователна компания.
Когато се използва на компютър, с DrivePro Toolbox можете да видите карта на пътищата на цялото Ви пътуване, заедно с необходимата информация, като например GPS координати, скорост, дата и час.

СИСТЕМА ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПРИ ИЗЛИЗАНЕ ИЗВЪН ЛЕНТАТА, ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ ПОТЕНЦИАЛНИ ИНЦИДЕНТИ


Системата за предупреждение при излизане извън лентата е предназначена да предотврати потенциални инциденти, като предупреждава водача, когато превозното средство започва да се изнася от своята лента. Системата следи маркировките на пътното платно и подава алармиращ сигнал на екрана плюс предупредителен звук всеки път, когато скоростта на движение превиши предварително зададената стойност и автомобилът започне да се отклонява от своята лента.

СИСТЕМА ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ЧЕЛЕН СБЛЪСЪК


Поддържането на безопасно разстояние е важно. Системата за предпазване от челен сблъсък на DrivePro 220 (FCWS) предупреждава водача, когато скоростта на движение надвишава предварително зададената стойност и превозното средство стане твърде близо до колата отпред. В такъв случай, системата предупреждава водача с алармиращ сигнал и предупредителен знак на дисплея.
DrivePro 220 също разполага с аларма за скоростта, която предупреждава водача с алармиращ сигнал, когато ограничението на скоростта на движение е над предварително зададената стойност.

РЕЖИМ „ПАРКИНГ”, ПАЗЕЩ АВТОМОБИЛА ВИ, ДОКАТО ВИ НЯМА


С най-новата технология за регостриране на движение, DrivePro 220 може автоматично да започне да записва, когато сензорът засече движение в този режим.

ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ, ЗА ДА СЕ ОСИГУРИ НЕПРЕКЪСНАТ ЗАПИС


С вградената батерия няма нужда да се притеснявате за внезапното прекъсване на електрозахранването, причинено от пътни инциденти. Когато колата губи мощност, DrivePro 220 продължава да записва до 30 секунди, за да се гарантира,че е записано всяко важно доказателство. Съответно, DrivePro 220 може да се активира ръчно да записва до 30 минути на напълно заредена батерия, без захранване.

Wi-Fi & App QR КОДОВЕ


Благодарение на вградения Wi-Fi и с подкрепата на свободни за сваляне DrivePro приложения за Apple IOS и Android устройства, DrivePro 220 може да се управлява от пътник, докато водачът е зает със шофирането. Когато DrivePro 220 се свърже с безжична мрежа, можете да видите на живо видео кадрите по време на запис, да възпроизвеждате и изтегляте видеоклипове и лесно да регулирате настройките на DrivePro 220 директно от вашия смартфон или таблет.

БЕЗПЛАТНА 16GB microSDHC MLC КАРТА-ПАМЕТ


Всяка DrivePro 220 включва 16GB MicroSDHC карта с памет, която може да записва до 120 минути Full HD видео, така че няма нужда да се притеснявате от презаписване на важни кадри. Изграден с най-високо ниво MLC NAND флаш чипове, 16GB MicroSDHC картата с памет на Transend осигурява дълъг живот на експлоатация и издръжливост.

МОЖЕТЕ ДА ИЗБИРАТЕ ОТ ДВЕ СТОЙКИ 


За по-приятно изживяване, DrivePro 220 осигурява два пакета с две различни стойки – с вакъъмна вендуза и залепваща. Можете да закупите предпочитаната от Вас стойка и да закрепите DrivePro 220 здраво към предното стъкло.

 

Можете да закупите от тук

1 Коментари

Владимир Легарски:
09/02/2016, 12:44:47 PM
Отговор

Здравейте! Как да избера с каква стойка да поръчам Transcend DrivePro 220? Защо при подаване на поръчка излиза и стойност от 5 лв. за доставка при положение, че на сайта е обявено, че за поръчки над 99 лв. доставката е безплатна?

Напиши коментар